Om de lijndienst van onze buurtbus (lijn 512) tussen Sellingen en Stadskanaal in stand te houden, hebben we dringend behoefte aan nieuwe chauffeurs en/of chauffeuses. Deze lijn is met name van belang voor onze scholieren/studenten, en mensen die goedkoop en makkelijk tussen Sellingen en Stadskanaal heen en weer willen.

We rijden dagelijks tussen half acht in de ochtend en half zeven in de avond, negen keer heen en weer tussen Sellingen en Stadskanaal. Zie voor de volledig dienstregeling de betreffende pagina op deze site.

Wat we van u vragen is om wekelijks, enkele uren de ritten tussen Sellingen en Stadskanaal uit te voeren. Om dit te mogen en kunnen doen is een goede gezondheid en een B (personenauto) voldoende. We bieden u een leuke vrijwilligersbaan plus een gezamenlijk uitje en een prachtig kerstpakket.

Heeft u belangstelling om de bus te gaan besturen? Dan kunt u contact opnemen met de secretaris van de Buurtbusvereniging via telefoonnummer 06 – 51218244 of via e-mail voorzitter@buurtbus-westerwolde.nl.

Ook kunt u gebruik maken van onderstaand contact formulier.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Man/Vrouw